onsdag 28 maj 2014

Utvärdering, ansökan om examensbevis och examenshögtid


Information från Sociologen
På kursens GUL-sida (under Innehåll) finns nu utlagt en utvärderingsenkät om examensarbetet som det är mycket viktigt att ni fyller i. Denna fylls i efter examinationen.

När du är klar med alla din kurser i programmet och resultaten är inrapporterade i Ladok ansöker du om examensbevis via blankett på Lärarutbildningsnämndens (LUN) hemsida www.lun.gu.se/studentinfo/examensbevis/ Vid förfrågningar om examensärenden, kontakta examenshandläggare Ylva Lundkvist på LUN examen@lun.gu.se, tel 786 59 18.

Fredagen den 3 oktober 2014 kommer LUN tillsammans med Göta studentkår att anordna examenshögtid för lärarstudenter som är klara med sin lärarutbildning. Högtiden kommer att hållas i universitetets aula, Vasaparken, Universitetsplatsen 1. En personlig inbjudan skickas ut till de som har ansökt om lärarexamen senast 29 augusti 2014. Du behöver inte ha fått ditt examensbevis för att bli inbjuden, utan det räcker med att du har ansökt om detta. För mer information om examenshögtiden, se LUN:s hemsida http://www.lun.gu.se/student/examenshogtid/

Lycka till med examinationerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar